Dragon Productions

AFSCHEID VAN DRAGON PRODUCTIONS na 16 jaar! --- persbericht
eenmalige voorstelling resereserveer hier kaarten  of bel: 020-3118689

 
 

Wees welkom en feest dit afscheid mee - Kado tip: sponsor ons

Zondag 13 december 2009 zal choreografe Maggie Boogaart met de dansers van haar dansgroep Dragon Productions voor de laatste maal dansen in Nederland. Theater Panama in Amsterdam is het toneel waar het afscheid plaats vindt.

15:30 uur begint de feestelijke middag op zondag 13 december 2009 met een korte intro van Soul DJ Brother Boogaloo gevolgd door Boogaart's nieuwste dansvoorstelling We've got Soul, with a capital 'S' en de afterparty met DJ Brother Boogaloo; voor wie wil is er een Soul-menu in het restaurant!
reserveer hier de afscheidsvoorstelling

Afterparty en diner vinden vanaf 17:30 uur plaats in KHL op 1 min loopafstand
Reserveren hiervoor is noodzakelijk! reserveer hier de afterparty en/of diner
Van 1994 t/m 2009 is Boogaart leidster/choreografe/producent/balletmeester en solist binnen het door haar opgerichte gezelschap. Hiervoor heeft ze 16 avondvullende danstheaterproducties gecreëerd en zo'n 30 kleinere producties. 


Boogaart is een pionier binnen de Nederlandse danswereld met haar intense, rauwe, gepassioneerde en expressieve eigen bewegingsidioom. Daarnaast specialiseert zij zich, met diverse beweginsonderzoeken, steeds verder in non-verbale communicatie. (zie haar eerste kleine publicatie in het boek van Fysiotherapeut Jan b. Eyskens: "Body in Peace") 

Nu is onze choreografe gevraagd om haar carrière voort te zetten in Parijs. Zij zal vanaf januari 2010 vanuit de Franse hoofdstad haar nieuwste choreografieën creëren en de nieuwe generatie dansers les geven in div. Franse professionele dansstudio's. Een unieke kans voor Boogaart om haar horizon te verbreden!

Na 16 jaar produceren vanuit de structuur van haar dansgezelschap, zal Boogaart nu bovendien free-lance gaan werken, om zo voor verschillende dansgroepen te kunnen creëren en zich voornamelijk op de choreografie en beduidend minder op de organisatie te richten.

Lees onze recensies
Bekijk de schetsen van kunstenaar Edgar Jansen van onze repetities

Meer over de achtergrond van choreografe Maggie Boogaart
Meer over de historie van Dragon Productions

Volg haar nieuwe ontwikkelingen op www.maggieboogaart.com

Foto's op deze pagina: www.vanderhoevenphotography.com